Poradňa Sedacie vaky


Autor: | Vložené: 17.01.2015 000 07:29 | Témy: Poradňa Sedacie vaky

Poradte mi sedaci vankus kvalitny do exterieru

  • 17. januára 2015 - Oficiálny zástupca obchodu Tuli.sk

    Dobry den,

    z nasej ponuky odporucame do exteriéru aj interiéru látky polyester vzor alebo nylon, ktoré nájdete na tejto adrese:

    http://www.tuli.sk...

    Polyesterová latka je kvalitná, mäkká látka, príjemná na dotyk, v dvojvrstvovom prevedení. Hodí sa do interiéru aj exteriéru, slnko jej nikdy neublíži, má vysokú UV stálosť. Navyše, si na ňu môžete nechať potlačiť vlastnú grafiku. Vyperiete ju v práčke na 40°C alebo ju vyčistíte ručne vlhkou špongiou a jemným saponátom.

    Nylon dobre drží tvar, látka je pevná, odolná a príjemná na dotyk. Má vysokú vode odolnosť a UV stálosť, takže vám na slnku nevybledne. Základné prevedenie je dvojvrstvové s dodatočným vnútorným obalom. Odporúčame prať v práčke na 40°C alebo ručné čistenie vlhkou špongiou a jemným saponátom.

    Potom záleží od veľkosti - Sofa je najväčší vak, ktorý môžu zdieľať úplne v pohode aj dve osoby. Aj keď je veľký, stále sa dá veľmi jednoducho prenášať. Smart je stredné veľký vak, a miniSofa aj keď sa kupuje zväčša pre deti je natoľko univerzálna, že ju v kľude môže zdieľať aj dospelý.

    V prípade otázok mi napíšte alebo sa zastavte v našom showroome v Shopping Palace Zlaté Piesky, naši predajcovia vám pomôžu s výberom.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.